Menu voor Valentijn op 14 februari 2023.
Langoustine – mais – kimchi
*
Soepje van verse asperges
**
Kalfstartaar – coquille – gele biet
***
Sorbet van framboos met passievrucht
****
Heilbot - asperge – veldsla
*****
Napoleon met ijs van tonkaboon
79€ p.p.
Degustatie menu 4 gangen aan 39 €
Houmous – edanamé – kimchi
*
Tijgergarnaal of Sint-Jacobsnootjes op twee manieren (+5€)
*
Sorbet ananas – champagne – passievrucht
*
Zeebaars – aardpeer - zeesla
of
Parelhoen – gratin – herfstgroenten
of
Graskalf filet pur - gratin - gele biet (+5€)
A la carte:
Voorgerechten:
Sint-Jacobsnootjes - pompoen 19,5
Tijgergarnaal - Elixir d'Anvers - venkel 19
Huisgerookte zalm - fregola Sarda 17
Hoofdgerechten:
Wilde eend - kalfszwezerik - eekhoorntjesbrood (per 2 per.) 39 pp.
Graskalf filet pur - espuma van aardpeer - gratin 33
Parelhoen - gratin - herfstgroenten 27
Kabeljauw - jeruzalem artichoke - gratin 33
Zeebaars - paksoi - venkel 28
Wagyu A5 Japan - eekhoorntjesbrood 97
Dessert:
Sabayon Elixir d'Anvers - grapefruit 13
Dille ijs - Wasabi 11,5
Vanille ijs 9,5
Witte chocolade ijs 13
Lactose-vrij ijsje 17,5
Mojito ijs 16
Nieuw!
Een lactose-vrij ijsje?
Na maanden van ontwikkelen, uitproberen, receptuur aanpassen en proeverijen hebben we ons eigen lactose-vrij ijs klaar!
Intolerantie of allergie?
Het lekkerste dessert staat voor u klaar!
Deel het naar iedereen die er baat bij heeft!
