A la carte:

Voorgerechten:

 

Sint-Jacobsnootjes - duindoorn - venkel  19,5

Buratta - kerstomaat 15,5

Carpaccio van Sint-Jacobnootjes 15,5

Vegetarisch volgens suggestie van de chef   17

 

Hoofdgerechten:

 

Biefstuk van de kogel - seizoensgroenten  - krieltjes 33

Mechelse koekoek - krieltjes - lente sla    27

Heilbot - jeruzalem artichoke -  29

Vol au vent  van Mechelse Koekoek - krieltjes  29,5

Caesar salade met Mechelse Koekoek 25,5

Wagyu Australië  -   65

Vegetarisch volgens suggestie van de chef   25

 

Dessert:

Sabayon Elixir d'Anvers - grapefruit 13

Sabayon Champagne 15,5

Kalamansiijs met passievrucht 11,5

Dille ijs - Wasabi  11,5

Vanille ijs 9,5

Witte chocolade ijs 13

Lactose-vrij ijsje 17,5

Mojito ijs 16

Ons nieuwe degustatiemenu:

 

Rode biet  – kerstomaat – kimchi

 

Carpaccio van Sint-Jacobsnootjes

 

Sorbet van kalamansi, passievrucht en champagne

 

Vol-au-vent van Mechelse Koekoek en wedges

 

45€

 

Nieuw!

Een lactose-vrij ijsje?

Na maanden van ontwikkelen, uitproberen, receptuur aanpassen en proeverijen hebben we ons eigen lactose-vrij ijs klaar!

Intolerantie of allergie?

Het lekkerste dessert staat voor u klaar! 

Deel het naar iedereen die er baat bij heeft!