Voorgerechten

Sint-Jacobsnootjes op 3 manieren  19,5

huis gerookte zalm - dille - wakamé  13,5

buratta - asperges - lamsoren  15

soepje van asperges  12

optie caviar 10g   28

Hoofdgerechten

kabeljauw haasje -  mousseline  zeesla 33

lasagne van serrano ham 21,5

asperges op zijn Vlaams- gerookte zalm 32,5

varkenshaasje - lente groenten  23,5

Zeebaars - lamsoren  28,5

graskalf filet pur - asperges  38,5

parelhoen - kastanjechampions -  25,5

Ito Wagyu A5 Japan - asperges  95

optie truffel 3g  19

Nagerechten

gorgonzola dolce Van Tricht - ananassorbet 16,5

dille ijs - pistache uit Iran 10,5

 witte chocolade-ijs  12

sabayon Elixir d'Anvers  12

kalamansi ijs met passievrucht - amandel  11,5