Ter gelegenheid van ons éénjarig bestaan: zes gangen degustatie menu aan 65€ (*)

Oester met wakamé

Houmous - rucola - edanamé

Zalm op 3 manieren

Sorbet champagne met passievrucht

Kabeljauw of graskalf filet pur met seizoensgroenten

Sabayon van Elixir d'Anvers met grapefruit

Voorgerechten

Sint-Jacobsnootjes op 3 manieren  19,5

zalm: gerookt, gemarineerd, mouse  17,5

buratta - venkel - lamsoren  15

tijgergarnaal - kreeft - kerstomaat  16,5

optie caviar 10g   28

Hoofdgerechten

kabeljauw haasje -  mousseline  zeesla 33

mosselen op oosterse wijze - wedges - limoen 26

varkenshaasje - mais - broccoli   23,5

Zeebaars - lamsoren  28,5

graskalf filet pur - paprika - cantharellen  34,5

parelhoen - paksoi -  25,5

Ito Wagyu A5 Japan - eekhoorntjesbrood  91

optie truffel 3g  19

Nagerechten

gorgonzola dolce Van Tricht - ananassorbet 16,5

dille ijs - pistache uit Iran 10,5

 witte chocolade-ijs  12

mojito ijs  15

sabayon Elixir d'Anvers  12

kalamansi ijs met passievrucht - amandel  11,5

(*) i.p.v. 85 € in september op vrijdag en zaterdag