Menu voor Valentijn op 14 februari 2023.


Langoustine – mais – kimchi
*
Soepje van verse asperges
**
Kalfstartaar – coquille – gele biet
***
Sorbet van framboos met passievrucht
****
Heilbot - asperge – veldsla
*****
Napoleon met ijs van tonkaboon

79€ p.p. 

Degustatie menu  4 gangen aan 39 €

 

Houmous – edanamé – kimchi

                  *

Tijgergarnaal of Sint-Jacobsnootjes op twee manieren (+5€)

                  *

Sorbet ananas – champagne – passievrucht

                  *

Zeebaars – aardpeer  - zeesla

                of

Parelhoen – gratin – herfstgroenten

                of

Graskalf filet pur - gratin - gele biet (+5€)

 

A la carte:

Voorgerechten:

 

Sint-Jacobsnootjes - pompoen  19,5

Tijgergarnaal - Elixir d'Anvers -  venkel 19

Huisgerookte zalm - fregola Sarda  17

 

Hoofdgerechten:

 

Wilde eend - kalfszwezerik - eekhoorntjesbrood (per 2 per.)  39 pp.

Graskalf filet pur - espuma van aardpeer - gratin 33

Parelhoen - gratin - herfstgroenten 27

Kabeljauw - jeruzalem artichoke - gratin 33

Zeebaars - paksoi - venkel 28

Wagyu A5 Japan - eekhoorntjesbrood 97

 

Dessert:

Sabayon Elixir d'Anvers - grapefruit 13

Dille ijs - Wasabi  11,5

Vanille ijs 9,5

Witte chocolade ijs 13

Lactose-vrij ijsje 17,5

Mojito ijs 16

 

Nieuw!

Een lactose-vrij ijsje?

Na maanden van ontwikkelen, uitproberen, receptuur aanpassen en proeverijen hebben we ons eigen lactose-vrij ijs klaar!

Intolerantie of allergie?

Het lekkerste dessert staat voor u klaar! 

Deel het naar iedereen die er baat bij heeft!